lunes, 20 de abril de 2009

Il·lustrador: Philip Stanton



Philip Stanton va néixer a Columbus, óhio (EEUU) tot i que des dels quatre anys va viure a la costa est de Florida, prop de Cape Kennedy. Actualment, i des de fa molts anys, viu amb la seva família a Barcelona.

És el director del grup de disseny Stanton Studio, on s'hi realitzen tot tipus de projectes relacionats amb la comunicació visual, des d'instal·lacions urbanes de gran format, identitat corporativa, imatge per a events afímers, fins a projectes multimèdia per a pel·lícules, televisió i internet.

Philip Stanton té una Llicenciatura en Belles Arts de la Rolllins College de Florida i un Màster en il·lustració d la School of Visual Arts de Nova York. És director del curs de porsgrau d'Il·lustració d'EINA, escola d'art i disseny de Barcelona.

Com a il·lustrador de llibres per a nens i adults, ha publicat ,és de 30 títols, incloent-hi col·laboracions amb autors com emili Teixidor, Jodi Sierra i Fabra, Ray Bradbury, Naguib Mahfouz, Lee Benett Hopkins, J. Patrick Lewis, Juan Carlos Martín Ramos, Tomàs Garcés i Jorge Zentner.

A la vegada, és autor i il·lustrador de la sèrie d'àlbums il·lustrats "Misha, la gateta violeta". La seva obra ha estat publicada i/o traduïda a l'anglès, espanyol, francès, holandès, català i italià. Ha guanyat diversos premis en il·lustració i disseny, entre ells el PRemi Apel·les MEstres per a Àlbum Il·lustrat.

Li agrada fer coses que facin somriure a la gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario